Tisdagen den 7 december är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Nedan presenterar vi flertalet av vinsterna i årets lotteri. Vi kommer ha ytterligare 1 vinst som inom kort presenteras på hemsidan, håll utkik!

Vi återkommer med anmälningsformulär där du kan ange vad du vill ha om du vinner, men inte kan närvara på vårt lotteri.

Vi samlas kl 18:30 hos RiverCity Gallery, där föreningen bjuder på fika och vi har möjlighet se galleriets nyöppnade Julutställning.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning.

Har du frågor om lotteriet?

Vinst nr 1: ”Eternal”, foto1/20, ramad med svart ram 30x30cm av Beata Rydén

Vinst nr 2: ”Juligold”, cyanotypi, ramad med vit ram 30x40cm av Charlotta Gavelin

Vinst nr 3: ”Hisingsbron”, akvarell, ramad i vit ram 43x52 cm av Dalibor Eminefendic

Vinst nr 4: Utan titel, giclée, 30x40cm av Mia Frankedal