Tisdagen den 7 december är alla medlemmar välkomna till årets digitala konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna i årets lotteri.

Vi samlas kl 18:30 hos RiverCity Gallery, där föreningen bjuder på fika och vi har möjlighet se galleriets nyöppnade Julutställning.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning.

Har du frågor om lotteriet?

Vinst nr 1: ”Eternal”, foto1/20, ramad med svart ram 30x30cm av Beata Rydén

Vinst nr 2: ”Juligold”, cyanotypi, ramad med vit ram 30x40cm av Charlotta Gavelin

Vinst nr 3: ”Hisingsbron”, akvarell, ramad i vit ram 43x52 cm av Dalibor Eminefendic

Vinst nr 4: Utan titel, giclée, 30x40cm av Mia Frankedal