Det årliga konstlotteriet gick av stapeln på RiverCity Gallery måndagen den 23 november. 23 medlemmar deltog i ett försenat årsmöte och vårt årliga medlemslotteri. Här kan ni se bilder från lotteriet.
Totalt var det 6 vinster som delades ut under kvällen. Vi gratulerar alla vinnare!

Vinstplan

Vinst och Vinnare:

Vinst nr 1: Zebra on the Lake -  av Arjuna Geir Aasehaug, akryl på duk, 30*40 cm. - Louise Skoglund
Vinst nr 2: När vi blundar III - av Tomas Lacke, skulptur i stål, höjd 21 cm. - Pernilla Hansson
Vinst nr 3: Älvsborgsbron - av Mia Frankedal, emaljtavla, 20*20 cm - Marie Louise Jensen
Vinst nr 4: Mosstrumpetens Älva - av Mia Wiking, fotobaserad blandteknik, 20x20 cm. - Anna Wallin
Vinst nr 5: Vid vatten - av Kerstin Gadd, akvarell med ram, 30x30cm. - Nina Skarland
Vinst nr 6: Batzeba - av Mats Jonasson, halsband i kristall och silver. - Lena Öritsland

Collage

roses 2230508 1920

Ibland är det svårt att komma på någon bra present, så här kommer ett tips från oss.

Ge bort ett medlemskap i Älvstadens konstförening.
Kostnaden är 300 kr / kalenderår.
Du ger bort en möjlighet till konstupplevelser och en chans att vinna ett konstverk.

>> Klicka på länken och beställ! <<

P.S. Är du inte medlem själv – bli medlem här!

Måndagen den 23 november är alla medlemmar välkomna till årets digitala konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna.

Detta märkliga år har vi valt att genomföra ett digitalt konstlotteri. Vi startar kl 18:30 med föreningens årsmöte, därefter kommer vi att hålla vår utlottning. I år har vi 6 fina vinster i lotteriet.

Vill du se vinsterna fysiskt innan lotteriet? Du är välkommen till RiverCity Gallery, 18 -22 november för att titta och välja ut din favorit.

Vinst nr 1: Zebra on the Lake -  av Arjuna Geir Aasehaug

Vinst nr 2: När vi blundar III - av Tomas Lacke

Vinst nr 3: Älvsborgsbron - av Mia Frankedal

Vinst nr 4: Mosstrumpetens Älva - av Mia Wiking

Vinst nr 5: Vid vatten - av Kerstin Gadd

Vinst nr 6: Batzeba - av Mats Jonasson

Det årliga konstlotteriet gick av stapeln på RiverCity Gallery måndagen den 2 december. 25 medlemmar var samlade och deltog i ett välfyllt program. Kvällen startade med att vi fick lyssna på Annki Vesanen som berättade om sitt konstnärsskap. Därefter blev det fika och en konstquiz, innan kvällens höjdpunkt, lotteriet, genomfördes. Här kan ni se bilder på några glada vinnare och oss andra som bara var glada! Närvaropriser och pris till den som lyckats bäst i konstquizen delades också ut innan kvällen rundades av.
Totalt var det 8 vinster som delades ut under kvällen!!!

Vinstplan

Vinst: Vinnare:

1. Keramikfat av Masayoshi Oya, 22cm i diameter. Lars Hjelm

2. ”Götaplatsen” av Marika Lang, blandteknik, 34x40 cm. Monica Karlsson

3. ”Hamnkranar” av Tobias Liljeborg, akvarell, 43x33 cm. Caisa Sundell

4. ”Blues” av Hans-Göran Broman, oljemålning, 25x32 cm. Susanne Fredriksson

5. ”Katten” av Anita Johansson, litografi, vit ram, 43x53 cm. Marie Anjou

Närvaropris:

6. ”Staring horse”, giclee av Arjuna Geir Aasehaug Susanne Fredriksson

7. 4 st glasunderlägg av Annki Vesanen Pernilla Hansson

Vinnare i vår quiz:

8. Chokladkartong Ingela Öberg

Collage Lotteri 2019 1

Måndagen den 2 december är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna.

Vi samlas kl 18:30 hos RiverCity Gallery, där föreningen bjuder på fika och vi har möjlighet att ta del av galleriets Julutställning.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning. I år har vi 5 fina vinster i lotteriet.

Vi kommer även att ha ett Konstquiz!

Keramikfat

Gotaplatsen