Det årliga konstlotteriet gick av stapeln på RiverCity Gallery tisdagen den 6 december. 12 medlemmar deltog i visning av årets julutställning och vårt årliga medlemslotteri. Här kan ni se bilder från lotteriet.
Totalt var det 6 vinster som delades ut under kvällen. Vi gratulerar alla vinnare!

Vinstplan

Vinst och Vinnare:

Grattis till alla vinnare i årets konstlotteri!

Veronika Åström - Vinst nr 3 ”Hisingsbron" akvarell av Dalibor Eminefendic
Imber Hilmersson - Vinst nr 4 ”Utan titel”, giclée av Mia Frankedal
Mats Göransson - Vinst nr 5 "Var god stör ej”, grafik av Ingegerd Hyltén-Cavallius
Christer Nord - Vinst nr 6 ”Finks tango”, skulptur av Niklas och Jessica Fännick
Gert Sandberg - Vinst nr 2 "Juligold”, cyanotypi av Charlotta Gavelin
Ulf Nilsson - Vinst nr 1 ”Eternal”, foto av Beata Rydén

Närvaropris till Eva Fagerlund

Pris i vår konst-frågesport gick till Åsa Lindström

Bonuspris till den som värvat flest medlemmar gick till Imber Hilmersson

Vinnare

Tisdagen den 7 december är alla medlemmar välkomna till årets digitala konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna i årets lotteri.

Vi samlas kl 18:30 hos RiverCity Gallery, där föreningen bjuder på fika och vi har möjlighet se galleriets nyöppnade Julutställning.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning.

Har du frågor om lotteriet?

Vinst nr 1: ”Eternal”, foto1/20, ramad med svart ram 30x30cm av Beata Rydén

Vinst nr 2: ”Juligold”, cyanotypi, ramad med vit ram 30x40cm av Charlotta Gavelin

Vinst nr 3: ”Hisingsbron”, akvarell, ramad i vit ram 43x52 cm av Dalibor Eminefendic

Vinst nr 4: Utan titel, giclée, 30x40cm av Mia Frankedal

Vinst nr 5: ”Var god stör ej”, grafik, 38x35 cm av Ingegerd Hyltén-Cavallius

Vinst nr 6: ”Finks tango”, skulptur i metall, 21x20x5cm Konstnär: Niklas o Jessica Fännick

Det årliga konstlotteriet gick av stapeln på RiverCity Gallery måndagen den 23 november. 23 medlemmar deltog i ett försenat årsmöte och vårt årliga medlemslotteri. Här kan ni se bilder från lotteriet.

Vinstplan

Vinst och Vinnare:

Vinst nr 1: Zebra on the Lake -  av Arjuna Geir Aasehaug, akryl på duk, 30*40 cm. - Louise Skoglund
Vinst nr 2: När vi blundar III - av Tomas Lacke, skulptur i stål, höjd 21 cm. - Pernilla Hansson
Vinst nr 3: Älvsborgsbron - av Mia Frankedal, emaljtavla, 20*20 cm - Marie Louise Jensen
Vinst nr 4: Mosstrumpetens Älva - av Mia Wiking, fotobaserad blandteknik, 20x20 cm. - Anna Wallin
Vinst nr 5: Vid vatten - av Kerstin Gadd, akvarell med ram, 30x30cm. - Nina Skarland
Vinst nr 6: Batzeba - av Mats Jonasson, halsband i kristall och silver. - Lena Öritsland

Collage

roses 2230508 1920

Ibland är det svårt att komma på någon bra present, så här kommer ett tips från oss.

Ge bort ett medlemskap i Älvstadens konstförening.
Kostnaden är 300 kr / kalenderår.
Du ger bort en möjlighet till konstupplevelser och en chans att vinna ett konstverk.

>> Klicka på länken och beställ! <<

P.S. Är du inte medlem själv – bli medlem här!

Måndagen den 23 november är alla medlemmar välkomna till årets digitala konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna.

Detta märkliga år har vi valt att genomföra ett digitalt konstlotteri. Vi startar kl 18:30 med föreningens årsmöte, därefter kommer vi att hålla vår utlottning. I år har vi 6 fina vinster i lotteriet.

Vill du se vinsterna fysiskt innan lotteriet? Du är välkommen till RiverCity Gallery, 18 -22 november för att titta och välja ut din favorit.

Vinst nr 1: Zebra on the Lake -  av Arjuna Geir Aasehaug

Vinst nr 2: När vi blundar III - av Tomas Lacke