Konstlotteri 2017

Tisdagen den 5 december är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna.

Vi samlas kl 18:00 hos RiverCity Gallery, där föreningen bjuder på fika och vi har möjlighet att ta del av galleriets Julutställning.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning.

Anmäl dig här>>

Nyhavn Steve Bettman

sommarminnet Kerstin Gadd

Bukett med rödrutig duk Emma Wineus

Tango Anne Walker

Konstlotteri 2016

Måndagen den 28 november är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Anmäl dig här!

Vi samlas kl 18:00 hos RiverCity Gallery, där vi kommer att få en liten föreläsning av Maria Uleander som deltar med en vinst i utlottningen. Här kan du läsa mera om Maria och hennes konstnärliga arbete.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning.

Konstföreningen bjuder på fika.

Har du tidigare varit medlem men kanske missat att betala årets medlemsavgift? Eller har du äntligen hittat till vår konstförening och vill bli medlem för att kunna delta i årets lotteri? Då är du varmt välkommen!  Gå vidare för att få ditt medlemskap aktiverat!

Tavlorna finns att se hos RiverCity Gallery fr.o.m 21 november.

Kan du inte delta på utlottningen 28 november finns möjlighet att ange dina önskemål om vinst. Detta gör du på anmälningslänken ovan.

För att vi skall kunna planera evenemanget vill vi ha din anmälan - senast torsdag 24 november.

Tid: Måndag 28 november kl 18:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57 (Bockkranens västra ben på Eriksberg)

Kran

Konstlotteri 2015

Årets konstlotteri kommer att hållas tisdagen den 1 december kl 18.
Nedan ser du de vinster som hittills är inköpta...!

Amanda Karlsson

Stigland

walker

Angel Leonardsson

Konstlotteri 2014

Måndagen den 1 december har föreningen sitt årliga Konstlotteri.
Vi samlas kl 18:00 hos RiverCity Gallery, där vi kommer att få en liten föreläsning av Birgitta Jannesson. Birgitta arbetar med keramik och vi kommer att få veta lite om vilka tekniker Birgitta använder och tankarna bakom alstren, samtidigt som vi kommer att få se keramiken.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning där vi i år kommer att lotta ut 4 olika verk bland våra medlemmar.

Konstföreningen kommer att bjuda på glögg med lite fika till.

Nedan ser du de vinster som kommer lottas ut!

Och så påminner vi om reglerna: Uteblir vinst vid dragningen så ger det dig en extra lott till nästa dragning o.s.v. till det år du vinner. Då börjar du om med en lott igen till kommande dragning. Det ger alla en chans att vinna med tiden! Detta innebär att du som var medlem redan förra året och inte hade tur att vinna då har nu 2 lotter!

Varmt välkomna nya och gamla medlemmar!

Tavlorna finns att se hos RiverCity Gallery fr.o.m 25 november.

Kan du inte delta på utlottningen 1 december finns möjlighet att ange dina önskemål om vinst. Detta gör du på anmälningslänken nedan.

För att vi skall kunna planera evenemanget vill vi ha din anmälan - senast måndag 24 november.

Tid: Måndag 1 december kl 18:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57 (Bockkranens västra ben på Eriksberg)

mork-figur-frankedal

Konstlotteri 2013

Onsdagen den 4 december 2013 har föreningen sitt första medlemslotteri.
Vi samlas kl 18 hos glaskonstnären Helén Tapper, som kommer att visa oss sin ateljé
och berätta om hur hon arbetar med olika tekniker.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning där vi bl a lottar ut ett konstverk av Helén.

Konstföreningen kommer att bjuda på glögg med lite fika till.

Ateljén ligger på Theres Svenssons gata 10. Det finns en parkeringsplats utanför om du kommer med bil. Åker du buss kan du ta buss 16 till Regnbågsgatan och därefter en promenad på ca 700 m.

I konstlotteriet kommer endast betalande medlemmar att delta, men alla ni som anmält intresse för konstföreningen är välkomna att delta i övriga delar av aktiviteten.

Medlemsavgiften måste ha kommit in på vårt konto senast den 30 november för att ni ska kunna delta i lotteriet.

Vi vill gärna veta hur många som kommer, därför önskar vi er anmälan på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 30 november.

Har du inte möjlighet att närvaro på konstlotteriet kan du lämna in en fullmakt för att överlåta åt styrelsen att bevaka dina vinstval. Samtliga konstverk i konstlotteriet kommer att visas på denna sida.

Här kan ni se de 4 vinster som ingår i kontlotteriet 2013.