Bli medlem

Bli medlem du också. Genom ditt medlemskap stöder du konst- och kulturlivet och har en chans att vinna konst.

Uteblir vinst vid dragningen så ger det dig en extra lott till nästa dragning o.s.v. till det år du vinner. Då börjar du om med en lott igen till kommande dragning. Det ger alla en chans att vinna med tiden!

Medlemsavgiften är 300 kr per kalenderår.
Medlem har rätt att inneha mer än ett medlemskap/andel.

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att fylla i anmälningsformuläret, alternativt skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Så snart vi ser din betalning skickas bekräftelse på medlemskap och medlemsnummer till dig på mail från föreningen.

Betala in medlemsavgiften till vårt Bankgiro 588-0497.
Obs! Ange ditt medlemsnummer  på inbetalningen så vi kan se vem som betalt.

Företag och organisationer

Företag och organisationer som saknar egen konstförening och är intresserade av att erbjuda medlemskap till sina anställda är välkomna att höra av sig på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi erbjuder nu även Företagsmedlemskap för dig företag eller organisation som vill stödja föreningen och vår verksamhet.  Läs mer om detta här.

Bli företagsmedlem här

Föreningen har ett medlemsregister där uppgifterna från anmälningsformuläret kommer att registreras, tillsammans med uppgift om medlemsnummer, datum för medlemskap, antal lotter i konstlotteriet, vinster i konstlotteriet samt uppgift om ev förtroendepost eller annat uppdrag i föreningen.

Registret används endast för att kunna administrera medlemsavgifter, konstlotterier och andra interna aktiviteter som arrangeras av föreningen. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till extern part för t ex direktreklam.