Måndagen den 28 november är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Anmäl dig här!

Vi samlas kl 18:00 hos RiverCity Gallery, där vi kommer att få en liten föreläsning av Maria Uleander som deltar med en vinst i utlottningen. Här kan du läsa mera om Maria och hennes konstnärliga arbete.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning.

Konstföreningen bjuder på fika.

Har du tidigare varit medlem men kanske missat att betala årets medlemsavgift? Eller har du äntligen hittat till vår konstförening och vill bli medlem för att kunna delta i årets lotteri? Då är du varmt välkommen!  Gå vidare för att få ditt medlemskap aktiverat!

Tavlorna finns att se hos RiverCity Gallery fr.o.m 21 november.

Kan du inte delta på utlottningen 28 november finns möjlighet att ange dina önskemål om vinst. Detta gör du på anmälningslänken ovan.

För att vi skall kunna planera evenemanget vill vi ha din anmälan - senast torsdag 24 november.

Varmt välkomna nya och gamla medlemmar!

Tid: Måndag 28 november kl 18:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57 (Bockkranens västra ben på Eriksberg)

Kran