Tisdagen den 1 december har föreningen årets konstlotteri (följ länken för att se info om det som ingår i lotteriet).

Anmäl dig här!

Vi samlas kl 18:00 hos RiverCity Gallery, där vi kommer att få en liten föreläsning av Amanda Karlsson som berättar om sig själv och sin konst (Vi lottar ut en målning av henne).

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning. Samtliga vinster kommer att finnas på hemsidan nästa vecka!

Konstföreningen kommer att bjuda på fika.

Nedan ser du den målning av Amanda Karlsson som ingår i utlottningen.

Tavlorna finns att se hos RiverCity Gallery fr.o.m 25 november.

Kan du inte delta på utlottningen 1 december finns möjlighet att ange dina önskemål om vinst. Detta gör du på anmälningslänken ovan.

För att vi skall kunna planera evenemanget vill vi ha din anmälan - senast fredag 27 november.

Varmt välkomna nya och gamla medlemmar!

Tid: Tisdag 1 december kl 18:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57 (Bockkranens västra ben på Eriksberg)

Amanda Karlsson