Måndagen den 1 december har föreningen sitt årliga Konstlotteri.

Vi samlas kl 18:00 hos RiverCity Gallery, där vi kommer att få en liten föreläsning av Birgitta Jannesson. Birgitta arbetar med keramik och vi kommer att få veta lite om vilka tekniker Birgitta använder och tankarna bakom alstren, samtidigt som vi kommer att få se keramiken.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning där vi i år kommer att lotta ut 4 olika verk bland våra medlemmar.

Konstföreningen kommer att bjuda på glögg med lite fika till.

Nedan ser du de vinster som kommer lottas ut!

Och så påminner vi om reglerna: Uteblir vinst vid dragningen så ger det dig en extra lott till nästa dragning o.s.v. till det år du vinner. Då börjar du om med en lott igen till kommande dragning. Det ger alla en chans att vinna med tiden! Detta innebär att du som var medlem redan förra året och inte hade tur att vinna då har nu 2 lotter!

Varmt välkomna nya och gamla medlemmar!

Tavlorna finns att se hos RiverCity Gallery fr.o.m 25 november.

Kan du inte delta på utlottningen 1 december finns möjlighet att ange dina önskemål om vinst. Detta gör du på anmälningslänken nedan.

För att vi skall kunna planera evenemanget vill vi ha din anmälan - senast måndag 24 november.

Tid: Måndag 1 december kl 18:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57 (Bockkranens västra ben på Eriksberg)

Anmäl dig här!

”Regn på rutan” blyerts av Anders Bohman