Det årliga konstlotteriet gick av stapeln på RiverCity Gallery måndagen den 2 december. 25 medlemmar var samlade och deltog i ett välfyllt program. Kvällen startade med att vi fick lyssna på Annki Vesanen som berättade om sitt konstnärsskap. Därefter blev det fika och en konstquiz, innan kvällens höjdpunkt, lotteriet, genomfördes. Här kan ni se bilder på några glada vinnare och oss andra som bara var glada! Närvaropriser och pris till den som lyckats bäst i konstquizen delades också ut innan kvällen rundades av.
Totalt var det 8 vinster som delades ut under kvällen!!!

Vinstplan

Vinst: Vinnare:

1. Keramikfat av Masayoshi Oya, 22cm i diameter. Lars Hjelm

2. ”Götaplatsen” av Marika Lang, blandteknik, 34x40 cm. Monica Karlsson

3. ”Hamnkranar” av Tobias Liljeborg, akvarell, 43x33 cm. Caisa Sundell

4. ”Blues” av Hans-Göran Broman, oljemålning, 25x32 cm. Susanne Fredriksson

5. ”Katten” av Anita Johansson, litografi, vit ram, 43x53 cm. Marie Anjou

Närvaropris:

6. ”Staring horse”, giclee av Arjuna Geir Aasehaug Susanne Fredriksson

7. 4 st glasunderlägg av Annki Vesanen Pernilla Hansson

Vinnare i vår quiz:

8. Chokladkartong Ingela Öberg

Collage Lotteri 2019 1

Måndagen den 2 december är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna.

Vi samlas kl 18:30 hos RiverCity Gallery, där föreningen bjuder på fika och vi har möjlighet att ta del av galleriets Julutställning.

Därefter kommer vi att hålla vår utlottning. I år har vi 5 fina vinster i lotteriet.

Vi kommer även att ha ett Konstquiz!

Keramikfat

Gotaplatsen

Hamnkranar

Blues

Katten

Collage Fotor 1

I kväll var det AfterWork på RiverCity Gallery. Gamla och nya medlemmar hjälptes åt att välja 3 vinster till kommande konstlotteri. Här kan ni se vilka konstverk det blev!

Vi önskar våra nya medlemmar varmt välkomna!
Vill du också bli medlem?

Kallelse till Årsmöte i Älvstadens Konstförening

narcissus 4078519 1920Välkomna på föreningens årsmöte onsdagen den 24 april 2019 kl 18.30 i RiverCity Gallery´s lokaler på Monsungatan 57. (Granne med Bockkranen på Eriksberg)

Vi börjar med det formella årsmötet och därefter bjuds på mingel och tilltugg.

Vi har även möjlighet att få en förhandsglimt av utställningen med Masayoshi Oyaoch Anne Walker (keramik o foto)  27 april – 12 maj som är under uppbyggnad.

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen om man kommer med bil. I annat fall går det att åka buss 33 till hållplats Bockkranen, alternativt buss 16 till Eriksbergstorget eller Älvsnabben till Eriksberg och promenera därifrån.

Årsmöteshandlingar kommer att skickas till medlemmarna minst 7 dagar före mötet.

Måndagen den 26 november är alla medlemmar välkomna till årets konstlotteri!

Anmäl dig här>>

Nedan presenterar vi vinsterna.

Vinst nr 1: Torbjörn Hahne

Vinst nr 2: M Wiking